

Excellent health and care for everyone, everywhere, every time.

BOARD OF DIRECTORS – Open Board Forum

Seaside Auditorium, Parksville Community Centre, 132 Jensen Avenue E, Parksville

Thursday, January 30, 2020 from 2:30 – 4:30 pm

Members: Leah Hollins (Chair), Diane Brennan, Anne Davis, Anne McFarlane, Claire Moglove, Ron Mattson, Alana Nast, MJ Whitemarsh

Guests:

Kathy MacNeil, President & Chief Executive Officer Paul Hasselback, Medical Health Officer

Louise Carlow, Board Liaison (recorder)

	AGENDA ITEM	LEAD		PRESENTATION	Time
1.	Call to Order	Chair	•	Welcome and opening remarks	5 min
					2:30-2:35
2.	First Nations Welcome	Elder	-	Territorial Remarks	5 min
					2:35-2:40
3.	Board Chair Report	Chair	-	Update from the Board Chair	10 min
					2:40-2:50
4.	CEO Report	K. MacNeil	-	Update from the President & Chief Executive Officer	20 min
					2:50-3:10
5.	Medical Health Officer Report	P. Hasselback	•	Embracing Equity an Compassion for a Healthier Oceanside, population health and	20 min
				wellness update for the Oceanside region	3:10-3:30
6.	Forward House	S. Welch	-	Mental Health Substance Use program delivery partner and Community Wellness	10 min
				Grant Recipient	3:30-3:40
7.	Snaw-Naw-As Garden	G. Sakaki	•	Introduction and presention of the video for Snaw-Naw-As Garden of Spiritual Healing	10 min
				Initiative	3:40-3:50
8.	Palliative Care Network	M. Morris/	•	Oceanside Palliative Care Network	10 min
		D. Roberts			3:50-4:00
9.	Treatment Pathways	S. Thompson	-	Substance Use Supports	10 min
	Oceanside				4:00-4:10
10.	Question Period	Chair	•	Questions from the floor	10 min
					4:10-4:20
11.	Closing Remarks	Chair	•	Closing remarks from the Chair	10 min
					4:20-4:30

