

Excellent health and care for everyone, everywhere, every time.

## BOARD OF DIRECTORS – Open Board Forum Juniper Room, Saanich Fairground, 1528 Stellys Cross Road, Saanichton, BC Thursday, November 28, 2019 from 2:00 – 4:00 pm

Members: Leah Hollins (Chair), Diane Brennan, Anne Davis, Anne McFarlane, Ron Mattson, Claire Moglove, Alana Nast, Robina Thomas, Ken Watts, MJ Whitemarsh

## **Guests:**

Kathy MacNeil, President & Chief Executive Officer Lucia Bartleman, Health Director and Elder Jane Fox, Aboriginal Liaison Nurse Murray Fyfe, Medical Health Officer Andrea Lewis, Medical Director Shawna Walker, Executive Director, Shoreline Medical Centre Paul Winston, Medical Director, Rehabilitiation and Transitions Louise Carlow, Board Liaison (recorder)

	AGENDA ITEM	LEAD	PRESENTATION	Time
1.	Call to Order	Chair	<ul> <li>Welcome and opening remarks</li> </ul>	5 min
				2:00-2:05
2.	First Nations Welcome	Elder	Territorial Remarks	5 min
				2:05-2:10
3.	Board Chair Report	Chair	<ul> <li>Update from the Board Chair</li> </ul>	20 min
				2:10-2:30
4.	CEO Report	K. MacNeil	<ul> <li>Update from the President &amp; Chief Executive Officer</li> </ul>	15 min
				2:30-2:45
5.	Medical Health Officer Report	M. Fyfe	<ul> <li>Population health and wellness for the Saanich Peninsula</li> </ul>	15 min
				2:45-3:00
6.	Cultural Safety	J. Fox/	<ul> <li>W'SANEC Nation partnership projects with Island health</li> </ul>	15 min
		L. Bartleman		3:00-3:15
7.	Shoreline Medical Centre	S. Walker/	<ul> <li>History, vision, and impact of the Shoreline Medical Centre</li> </ul>	15 min
		A. Lewis		3:15-3:30
8.	Rehabilitiation and Transition	P. Winston	<ul> <li>World Neurologic Injury Rehabilitation Clinic</li> </ul>	15 min
				3:30-3:45
9.	Question Period	Chair	<ul> <li>Questions from the floor</li> </ul>	10 min
				3:45-3:55
10.	Closing Remarks	Chair	<ul> <li>Closing remarks from the Chair</li> </ul>	5 min
				3:55-4:00

15-Nov-2019 8:44 AM