

Excellent health and care for everyone, everywhere, every time.

BOARD OF DIRECTORS – Open Board Forum Gwa'sala-Nakwaxda'xw Ballroom, Kwa'lilas Hotel, 9040 Granville Street, Port Hardy, BC Wednesday, October 9, 2019 from 6:00 – 8:00 pm

Members:Leah Hollins (Chair), Anne McFarlane, Ron Mattson, Claire Moglove, Ken Watts, MJ WhitemarshRegrets:Anne Davis, Diane Brennan, Alana Nast, Robina Thomas

Guests:

Kathy MacNeil, President & Chief Executive Officer Anita Brassard, Community Investment Manager, Children's Health Fnd. Veronica Carroll, Chief Executive Officer, Children's Health Foundation Catherine Claiter-Larsen, Vice-President, Innovation, Analytics, and CIO Pat Corbett-Labatt, Chair, Mount Waddington Health Network George Hunt, Elder and Heriditary Chief of the Kwakiutl First Nation Angela Smith, Coordinator, Mount Waddington Health Network Louise Carlow, Board Liaison (recorder)

	AGENDA ITEM	LEAD		PURPOSE	TIME	
1.	Call to Order	Chair	•	Welcome and opening remarks	5 min 6:00-6:0	
2.	First Nations Welcome	Elder	•	Territorial Remarks	10 min 6:05-6:1	
3.	President & Chief Executive Officer	K. MacNeil	•	Update from the President & Chief Executive Officer	20 min 6:15-6:3	
4.	Virtual Care	C. Claiter-Larsen	•	Virtual Palliative Supportive Care	20 min 6:35-6:5	
5.	Children's Health Foundation	A. Brassard/ V. Carroll	•	Home Away From Home Campbell River	20 min 6:55-7:1	
6.	Mount Waddington Health Network	P. Corbett-Labatt A. Smith	•	Healthy People Health Communities	20 min 7:15-7:3	
7.	Question Period	Chair	•	Questions from the floor	20 min 7:35-7:5	
8.	Closing Remarks	Chair	•	Closing remarks from the Chair	5 min 7:55-8:0	

07-Oct-2019 10:23 AM